Mangoweg 309, Leiden € 1.469.000,- v.o.n.

Kenmerken

Algemeen

Prijs
€ 1.469.000,- v.o.n.
Status
beschikbaar
Soort
appartement
Type
penthouse

Bouw

Bouwvorm
nieuwbouw
Bouwjaar
2021

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
227 m2
Inhoud
590 m3

Indeling

Kamers
4

Mangoweg 309, Leiden

Dit penthouse* in De Ananas bevindt zich letterlijk en figuurlijk aan de top, Op de allerhoogste woonlaag, de achttiende verdieping. Wat een weelde en wat een vrijheid! Een gehele verdieping voor uw appartement met daarin drie slaapkamers, twee badkamers, drie balkons en alle denkbare ruimte en luxe. Dit is kosmopolitisch wonen midden in de Randstad, in het veelzijdige en altijd gezellige Leiden!

Bij binnenkomst stapt u binnen in een ruime vestibule waar u met uw gasten rechtstreeks oversteekt, door de chique dubbele deuren, naar de woonkamer.
U staat nu in een fraaie ruimte met links van u de keuken, waar qua afmetingen niets te gek is. Rechts van u de royale woonkamer. Over de gehele lengte bevinden zich voldoende raampartijen waardoor de woonkamer heerlijk licht is.

Zowel aan keuken- als aan woonkamerzijde bevindt zich een flink balkon waar het goed toeven is want met een oriëntatie op zowel het oosten als het westen is op ieder moment van de dag wel ergens zon of desgewenst schaduw te vinden. Het balkon aan woonkamerzijde benadrukt het wijdse uitzicht met sierlijke openslaande deuren. Het tegenoverliggende balkon bij de keuken kijkt uit richting zee en duinen.
De woonkamer en keuken kunnen optioneel in een kamer-ensuite stijl worden uitgevoerd.

Slaapkamers en sanitair
De drie slaapkamers zijn allen van flink formaat en voortreffelijk ontworpen.
In de master bedroom ontbreekt het u aan niets. Bijna veertig vierkante meter aan luxe, een ruim slaapvertrek, rijkelijk voorzien van ramen en met toegang tot het derde balkon van de woning. Aangrenzend bevindt zich een walk-in closet met een doorloop naar een heerlijke luxe badkamer voorzien van een wastafel, douche, ligbad en toilet.

Aan de westkant van het appartement bevinden zich nog twee comfortabele slaapkamers (respectievelijk 31,4 en 25,6 m2). Met deze afmetingen is er volop plek voor een groot bed, bureau, kasten en dan nòg blijft er ruimte over. De grootste van deze twee slaapkamers heeft aan twee wanden raampartijen. De derde slaapkamer heeft met franse balkonnetjes een geheel eigen charme en bovendien toegang tot het westelijke balkon (grenzend aan de keuken). Naast de ingang van deze twee slaapkamers is een tweede (gasten-) badkamer gerealiseerd met een luxe douche en een wastafel.

Verder heeft het appartement nog twee technische ruimten waarvan één met flink wat bergruimte en een aansluiting voor uw wasmachine en droger. Nabij de woonkamer is een apart toilet met fontein.

De Ananas in Leiden is een uniek woonconcept voor werelds en eigentijds wonen. Bewoners wonen zeer centraal en genieten van allerhande gemakken, zoals de mogelijkheid tot overdekt parkeren, horeca, pakketservice en een veelzijdige binnentuin. Het gebouw is bovendien zeer groen, waardoor alle appartementen onder meer genieten van duurzame en comfortabele vloerverwarming en koeling. Op fietsafstand bevindt zich onder meer de historische binnenstad van Leiden, winkelcentra en parken. Groots, luxueus en bruisend wonen: dat kan in De Ananas!

Begin 2020 is De Raad Bouw gestart met de bouw van 374 appartementen op het voormalig veilingterrein aan de Lammenschansweg in Leiden. De eerste fase, bestaande uit 140 appartementen, is inmiddels bijna helemaal verkocht en wordt in 2022 opgeleverd. Momenteel is ook de verkoop voor de volgende fase (plandelen Viridis & Bromelia II), bestaande uit 82 appartementen gestart. Wie kiest voor De Ananas, weet zich verzekerd van een fantastische plek om te wonen aan de rand het bruisende Leiden, met ruimte om te ontspannen binnen handbereik. Wonen in De Ananas is eigentijds wonen met allure. Dat zie je aan alles. De architectuur. De afwerking. De kwaliteit van de directe omgeving.

Omgeving
De Ananas komt aan de zuidoostrand van Leiden. U bent op de fiets met een minuut of vijf in het bruisende, historische centrum van Leiden om daar heerlijk te genieten van alles wat de stad te bieden heeft. Tegelijkertijd bent u in een prachtig park net buiten de stad, op drie minuten lopen! Of ga naar het strand van Katwijk, of ga fietsen in het Groene Hart.

Op maar een paar minuten lopen van De Ananas bent u in Polderpark Cronesteyn. Een park waar het heerlijk wandelen of joggen is. Of een rondje met de hond te wandelen. Er is een kinderboerderij, een café, een speeltuin en een bijenstal van de imkervereniging. Prima plek om te ontspannen of juist sportief bezig te zijn!

Waarom De Ananas?
De Ananas is als naam op zijn zachtst gezegd bijzonder. Maar wel bewust zo gekozen. De Ananas staat internationaal symbool voor gastvrijheid. Het vindt zijn oorsprong in het Caribisch gebied, waar mensen een ananas voor hun huis neerzetten om gasten te verwelkomen. Via de kolonisatie is de ananas naar de Westerse wereld gekomen, waar stenen exemplaren van deze tropische vrucht op landhuizen werden bevestigd. Met hetzelfde doel: gasten welkom heten.

En dat past uitstekend bij de stad Leiden. Waar vele nationaliteiten naast elkaar leven en werken. Waar internationals zorgen voor de status van Leiden als kennisstad. Waar mensen van elkaar leren en waar culturen elkaar versterken. Met De Ananas haalt Leiden een nieuwe manier van wonen binnen die je vindt in de metropolen van de wereld. Groots, luxueus en bruisend.

Faciliteiten
In de plint van De Ananas, op de begane grond, komen twee horecagelegenheden. Dus heeft u een keer geen zin om te koken? Dan kunt u letterlijk ‘op de hoek’ terecht. Een bijzonder initiatief, overgewaaid uit Amerika, is wasbar FRIS. Een wasbar? Jawel, een super-deluxe wasserette waar u tijdens het draaien van uw was kunt genieten van een hapje en een drankje. Of een snelle koffie to go. State-of-the-art wasmachines en drogers staan voor u klaar. Dus die hoeft u zelf niet meer aan te schaffen. Aan de andere zijde van De Ananas komt een brasserie, met een buitenterras. Daarnaast beschikt het gebouw over een enorme gemeenschappelijke binnentuin waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten in een groene omgeving, en dat midden in de stad!

Meer informatie over De Ananas? Kijk dan op onze projectpagina van nieuwbouwproject De Ananas.

*Op dit moment zijn de genoemde servicekosten een raming. De exacte kosten kunnen op dit moment nog niet berekend worden.
*De prijs zoals hierboven aangegeven is inclusief verplicht meerwerk en de bouwrente tot en met februari 2022.
Lees de volledige omschrijving

Locatie

Ik wil graag:

Heeft u vragen?
Wij helpen u graag.

071 - 405 15 00