Mangoweg 253, Leiden verkocht

Kenmerken

Algemeen

Prijs
verkocht
Status
verkocht
Soort
appartement
Type
portiekwoning

Bouw

Bouwvorm
nieuwbouw
Bouwjaar
2021

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
156 m2
Inhoud
405 m3

Indeling

Kamers
4

Mangoweg 253, Leiden

Luxe op hoog niveau! Op verdieping 10 van De Ananas vindt u een heerlijk appartement (156 m2) met vier kamers. Een woning als een miljonairssuite waar u niet uitgekeken raakt op de perfecte indeling én natuurlijk het prachtige uitzicht dat u hier in alle kamers treft.

Op deze verdieping bevinden zich vier appartementen die allen vanuit een keurige gemeenschappelijke hal nabij de liften toegankelijk zijn. U stapt uw appartement binnen in een verrassend royale vestibule met ruimte voor een garderobe. De gang die volgt geeft toegang tot de slaapvertrekken en een weergaloze woonkamer met open eetkeuken.

De woonkamer heeft een geweldige oppervlakte van ruim 54 m2. Dat betekent dat er plaats is voor een prachtige keuken met eiland, een eetgedeelte en een gezellige living. De eerste blikvanger is het geweldige uitzicht, vervolgens de speelse raampartijen en de klapper is het spectaculaire balkon, dat voorzien is van een glazen schuifwand om jaarrond te kunnen genieten van het gevoel van vrijheid dat u krijgt zodra u het balkon opstapt. Deze woonkamer is werkelijk onvergetelijk.

Slaapkamers
De master bedroom is behoorlijk groot (5,15m x 5,55m) en biedt daarmee vele mogelijkheden voor de inrichting. De twee raampartijen hebben uitzicht op het westen, richting duinen en zee.
Slaapkamer twee en drie zijn ieder van gelijk formaat en allebei voldoende ruim om als prettige studeer- of slaapkamer dienst te doen. Ze zijn van elkaar gescheiden door een niet dragende muur, waardoor de mogelijkheid ontstaat om de twee ruimten samen te voegen tot één grote kamer.

Sanitair
De badkamer ligt recht tegenover de grootste slaapkamer en is van alle gemakken voorzien. Er zijn voorzieningen getroffen voor een luxe douche, er is een toilet en ruimte voor een heerlijk bad en uiteraard een flinke wastafel.
Een tweede (gasten-) toilet met fontein bevindt zich naast de badkamer.

Dit vierkamerappartement heeft nóg een troef: een bergruimte met flinke afmetingen! Naast de technische installatie en aansluitingen voor wasmachine en droger, blijft er nog heel wat ruimte over om spullen op te bergen, voor de was of zelfs om een werkbank neer te zetten voor handige knutselaars.

Kortom, het is heerlijk wonen in dit weelderige appartement. Tel daar bij op dat De Ananas unieke kenmerken heeft: groots, luxueus en bruisend. Het genieten begint bij de indrukwekkende ontvangstportalen. In de Ananas komen twee horecafaciliteiten. In de ‘bubbel-bar’ kunt u dagelijks terecht voor een hapje of drankje maar u kunt er ook gebruik maken van bepaalde conciergediensten zoals het laten aannemen van uw pakketjes.
En dan is er nog de enorme gemeenschappelijke binnentuin waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten in een groene omgeving, en dat middenin de stad!

Begin 2020 is De Raad Bouw gestart met de bouw van 374 appartementen op het voormalig veilingterrein aan de Lammenschansweg in Leiden. De eerste fase, bestaande uit 140 appartementen, is inmiddels bijna helemaal verkocht en wordt in 2022 opgeleverd. Momenteel is ook de verkoop voor de volgende fase (plandelen Viridis & Bromelia II), bestaande uit 82 appartementen gestart. Wie kiest voor De Ananas, weet zich verzekerd van een fantastische plek om te wonen aan de rand het bruisende Leiden, met ruimte om te ontspannen binnen handbereik. Wonen in De Ananas is eigentijds wonen met allure. Dat zie je aan alles. De architectuur. De afwerking. De kwaliteit van de directe omgeving.

Omgeving
De Ananas komt aan de zuidoostrand van Leiden. U bent op de fiets met een minuut of vijf in het bruisende, historische centrum van Leiden om daar heerlijk te genieten van alles wat de stad te bieden heeft. Tegelijkertijd bent u in een prachtig park net buiten de stad, op drie minuten lopen! Of ga naar het strand van Katwijk, of ga fietsen in het Groene Hart.

Op maar een paar minuten lopen van De Ananas bent u in Polderpark Cronesteyn. Een park waar het heerlijk wandelen of joggen is. Of een rondje met de hond te wandelen. Er is een kinderboerderij, een café, een speeltuin en een bijenstal van de imkervereniging. Prima plek om te ontspannen of juist sportief bezig te zijn!

Waarom De Ananas?
De Ananas is als naam op zijn zachtst gezegd bijzonder. Maar wel bewust zo gekozen. De Ananas staat internationaal symbool voor gastvrijheid. Het vindt zijn oorsprong in het Caribisch gebied, waar mensen een ananas voor hun huis neerzetten om gasten te verwelkomen. Via de kolonisatie is de ananas naar de Westerse wereld gekomen, waar stenen exemplaren van deze tropische vrucht op landhuizen werden bevestigd. Met hetzelfde doel: gasten welkom heten.

En dat past uitstekend bij de stad Leiden. Waar vele nationaliteiten naast elkaar leven en werken. Waar internationals zorgen voor de status van Leiden als kennisstad. Waar mensen van elkaar leren en waar culturen elkaar versterken. Met De Ananas haalt Leiden een nieuwe manier van wonen binnen die je vindt in de metropolen van de wereld. Groots, luxueus en bruisend.

Faciliteiten
In de plint van De Ananas, op de begane grond, komen twee horecagelegenheden. Dus heeft u een keer geen zin om te koken? Dan kunt u letterlijk ‘op de hoek’ terecht. Een bijzonder initiatief, overgewaaid uit Amerika, is wasbar FRIS. Een wasbar? Jawel, een super-deluxe wasserette waar u tijdens het draaien van uw was kunt genieten van een hapje en een drankje. Of een snelle koffie to go. State-of-the-art wasmachines en drogers staan voor u klaar. Dus die hoeft u zelf niet meer aan te schaffen. Aan de andere zijde van De Ananas komt een brasserie, met een buitenterras. Daarnaast beschikt het gebouw over een enorme gemeenschappelijke binnentuin waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten in een groene omgeving, en dat midden in de stad!

Meer informatie over De Ananas? Ga dan naar onze website: wonenindeananas.nl.

*Op dit moment zijn de genoemde servicekosten een raming. De exacte kosten kunnen op dit moment nog niet berekend worden.
Lees de volledige omschrijving

Locatie

Ik wil graag:

Heeft u vragen?
Wij helpen u graag.

071 - 405 15 00