Mangoweg 169, Leiden € 503.421,- v.o.n.

Kenmerken

Algemeen

Prijs
€ 503.421,- v.o.n.
Status
beschikbaar
Soort
appartement
Type
beneden + bovenwoning

Bouw

Bouwvorm
nieuwbouw
Bouwjaar
2020

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
168 m2
Inhoud
470 m3

Indeling

Kamers
4
Slaapkamers
1

Foto's (5)

Mangoweg 169, Leiden

Op zoek naar een bruisende plek waar u kunt wonen en ondernemen in Leiden?
De Ananas, het appartementengebouw van wereldklasse dat wordt ontwikkeld in de Leidse wijk Cronestein, biedt u die unieke mogelijkheid met een ‘atelierwoning’.

Bedrijf
Deze gecombineerde bedrijfswoning heeft de bestemming ‘aan huis gebonden beroepen’. Een atelierwoning in De Ananas beschikt op straatniveau over een veelzijdige bedrijfsruimte, ideaal voor kleine bedrijven of start-ups. De werkruimte is voorzien van een representatieve entree. Aan de achterzijde van de bedrijfsruimte wordt een afgesloten pantry gerealiseerd waar zich tevens een toilet bevindt. Er is een trapkast die extra bergruimte biedt. De overige bedrijfsruimte is geheel naar eigen wens in te delen.

Woning
Op de eerste etage bevindt zich de woning. Deze is zowel via het bedrijf als door een eigen voordeur aan straatzijde te bereiken. Via een gang en trap stapt u uw geriefelijke driekamerappartement binnen. Dit fijne appartement heeft heel wat te bieden om lekker te ontspannen na het werk. Geen reistijd of files, maar slechts de trap naar uw appartement op om thuis te komen! Een ruime overloop leidt naar drie woonvertrekken.

De prettige woonkamer met open keuken is licht en is meer dan voldoende ruim om een woon- en eetkamer in te richten. De ‘master bedroom’ bevindt zich aan het andere uiterste van de gang.
Een grote en lichte kamer die van alle gemakken is voorzien. Zo is er een ruime nis die zich uitstekend leent om een grote kledingkast te realiseren. De slaapkamer geeft toegang tot een loggia. Op dit inpandige balkon is het een groot deel van het jaar prettig toeven met dank aan de mooie glazen wandpanelen die kou buiten houden of, opengeschoven, de slaapkamer verbinden met het buitenleven.

Vervolgens is er nog een kamer die maar liefst ruim 17 m2 meet en eveneens toegang heeft tot de loggia. Deze flinke ruimte is op vele manieren in te zetten. Verder is er een badkamer met douche en wastafel en is er een apart toilet met fontein. Binnen het appartement is een vertrek voor de technische installatie, met aansluiting voor een wasmachine en droger.

Droomt u van ondernemen temidden van prikkelende bedrijvigheid en wonen tussen gelijkgestemde ondernemers in hartje Leiden? Het modernste woonproject van de regio biedt deze kans: kies nu voor wonen en werken in de Ananas!

** LET OP **
Er gelden voor deze atelierwoning twee prijzen:
Koopprijs v.o.n. € 343.096,-
Koopprijs werkwoning excl. BTW € 132.500,-

Begin 2020 is De Raad Bouw gestart met de bouw van 374 appartementen op het voormalig veilingterrein aan de Lammenschansweg in Leiden. De eerste fase, bestaande uit 133 appartementen, is nu in verkoop en wordt in 2022 opgeleverd. Wie kiest voor De Ananas, weet zich verzekerd van een fantastische plek om te wonen aan de rand het bruisende Leiden, met ruimte om te ontspannen binnen handbereik. Wonen in De Ananas is eigentijds wonen met allure. Dat zie je aan alles. De architectuur. De afwerking. De kwaliteit van de directe omgeving.

Omgeving
De Ananas komt aan de zuidoostrand van Leiden. U bent op de fiets met een minuut of vijf in het bruisende, historische centrum van Leiden om daar heerlijk te genieten van alles wat de stad te bieden heeft. Tegelijkertijd bent u in een prachtig park net buiten de stad, op drie minuten lopen! Of ga naar het strand van Katwijk, of ga fietsen in het Groene Hart.

Op maar een paar minuten lopen van De Ananas bent u in Polderpark Cronesteyn. Een park waar het heerlijk wandelen of joggen is. Of een rondje met de hond te wandelen. Er is een kinderboerderij, een café, een speeltuin en een bijenstal van de imkervereniging. Prima plek om te ontspannen of juist sportief bezig te zijn!

Waarom De Ananas?
De Ananas is als naam op zijn zachtst gezegd bijzonder. Maar wel bewust zo gekozen. De Ananas staat internationaal symbool voor gastvrijheid. Het vindt zijn oorsprong in het Caribisch gebied, waar mensen een ananas voor hun huis neerzetten om gasten te verwelkomen. Via de kolonisatie is de ananas naar de Westerse wereld gekomen, waar stenen exemplaren van deze tropische vrucht op landhuizen werden bevestigd. Met hetzelfde doel: gasten welkom heten.

En dat past uitstekend bij de stad Leiden. Waar vele nationaliteiten naast elkaar leven en werken. Waar internationals zorgen voor de status van Leiden als kennisstad. Waar mensen van elkaar leren en waar culturen elkaar versterken.

Faciliteiten
Met De Ananas haalt Leiden een nieuwe manier van wonen binnen die je vindt in de metropolen van de wereld. Groots, luxueus en bruisend. In de Ananas komen twee horeca faciliteiten. In de wasbar kan je dagelijks terecht voor drankjes, hapjes en het doen van je was. State-of-the-art wasmachines en drogers zorgen ervoor dat jij deze apparaten niet in je appartement nodig hebt. Daarnaast biedt deze ruimte je nog meer gemak met diensten zoals het aannemen van je pakketjes. Daarnaast beschikt het gebouw over een enorme gemeenschappelijke binnentuin waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten in een groene omgeving, en dat midden in de stad!

*Op dit moment zijn de genoemde servicekosten een raming. De exacte kosten kunnen op dit moment nog niet berekend worden.
Lees de volledige omschrijving

Locatie

Ik wil graag:

Heeft u vragen?
Wij helpen u graag.

071 - 405 15 00