Energielabel wordt duur in 2021, regel het daarom nu!

Staat u op het punt om uw woning te verkopen? Dan heeft u een energielabel nodig! Heeft u deze nog niet? Dit kunt u bij De Raad Makelaars aanvragen!

Met een energielabel kunt u in één oogopslag zien of een woning zuinig of onzuinig is. Hoe zuiniger de woning, hoe lager uw energierekening is. Een energiezuinig huis heeft onder andere goede isolatie, dubbel glas, energiezuinige verwarming en zonnepanelen.

Onze makelaar Marjanne de Wolff-Buis, Register Makelaar-Taxateur, heeft de bevoegdheid om energielabels te controleren en goed te keuren. De kosten voor een energielabel bij De Raad Makelaars zijn slechts €25.-

 

Deze kosten zijn echter alleen dit jaar nog zo laag. Na 1 januari 2021 gaan de kosten van het aanvragen van een energielabel in heel Nederland flink omhoog (tot bijna €200). Dit komt, omdat er na de aanvraag een controleur moet komen kijken.

Hoe komt u aan een energielabel?

1. Log in met uw DIGID op www.energielabelvoorwoningen.nl

2. Controleer uw gegevens

3. Kies een onafhankelijke deskundige (in dit geval Marjanne de Wolff-Buis) 

4. Na akkoord heeft u een definitief energielabel. Overhandig deze bij de verkoop of verhuur van uw woning. 

Heeft u meer vragen over een energielabel of over andere diensten die wij bieden? Neem dan contact met ons op via 071-4051500; wij helpen u graag verder!   

Saman_EnergiQ_Energielabels_Tekengebied-1-1600x1080.jpg

Deel via social media