Nieuw bij De Raad Makelaars: vaste courtagetarieven

Onlangs is het team van De Raad Makelaars een nieuwe weg ingeslagen. Zij hebben namelijk een unieke lancering in de regio uitgebracht. Vanaf nu werkt De Raad Makelaars met vaste courtagetarieven. Door vaste courtagetarieven weet de verkoper van een huis vooraf waar hij aan toe is.

Naast de vaste courtagetarieven heeft De Raad Makelaars het mediapakket uitgebreid en nog verder geprofessionaliseerd. Bij de verkoop van een woning wordt een professionele fotograaf en tekstschrijver ingeschakeld. De fotograaf zal naast de normale woningfotografie ook 360graden foto’s en een woningvideo maken. Ook wordt er een 2D en 3D plattegrond gemaakt. Hierdoor krijgen potentiële kopers een duidelijk beeld van een woning. De woning zal zichtbaar zijn op verschillende kanalen, waaronder Facebook en Funda. Het team van De Raad Makelaars bestaat sinds kort uit vier jonge en enthousiaste vrouwen. Ze hebben veel persoonlijk contact met de verkopers en zullen er alles aan doen om een woning zo snel en goed mogelijk te verkopen.

Wilt u meer weten wat De Raad Makelaars voor u kan betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden van uw woning te bespreken. Dit kunt u doen door telefonisch contact op te nemen: 071-4051500 of mail naar welkom@deraadmakelaars.nl. Liever langskomen om een afspraak te maken? Dat kan natuurlijk ook! U bent van harte welkom op ons kantoor, gelegen op Sandtlaan 38 te Katwijk.

Meer informatie over onze diensten? Bekijk dan onze webpagina: Huis Verkopen

de-raad-makelaars-katwijk-nieuws-vaste-courtagetarieven.jpg

Deel via social media