Huis verkopen

Een huis verkopen is altijd een spannende aangelegenheid. U doet dit immers niet elke dag. De vraag die al snel naar voren komt is: ‘’Met welke makelaar ga ik in zee?’’. Wij zijn ervan overtuigd dat een makelaar moet passen bij uw persoonlijke wensen en dat u zich er prettig bij moet voelen. Daarom doen wij er alles aan het u zo comfortabel mogelijk te maken.

Hoe gaat dat in zijn werk?
Wanneer u overweegt uw huis te verkopen, adviseren wij altijd te beginnen met een vrijblijvende waardebepaling. De makelaar komt dan bij u thuis langs om de woning te bekijken en geeft een advies over de vraagprijs en opbrengst. Ook licht de makelaar toe wat onze verkoop strategie is. Mocht u vervolgens besluiten om met ons in zee te gaan, dan gaan wij het verkooptraject opstarten. Wij garanderen dat uw woning binnen 1 week na ontvangst van de foto’s verkoopklaar is!

Wat kost het?
Als enige makelaar in deze regio werken wij met vaste verkooptarieven*. Deze wordt berekend op basis van de woonoppervlakte van de woning. Zo staat u nooit voor verassingen en weet u vooraf waar u aan toe bent. Een overzicht van de verkooptarieven treft u onderstaand:

Woonoppervlakte  < 75m²                                     € 2.450,-
Woonoppervlakte  75m² – 100m²                         € 2.750,-
Woonoppervlakte  100m² – 130m²                       € 3.250,-
Woonoppervlakte  130m² - 150m²                        € 3.950,-
Woonoppervlakte  >150m²                                    € 4.450,-

Mediapakket

De Raad Makelaars biedt een uitgebreid mediapakket om uw woning zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen van potentiële kopers. Hiervoor werken wij samen met professionele partijen die hierin zijn gespecialiseerd. De kosten voor dit pakket bedragen € 595,-. Het mediapakket omvat o.a. diensten als fotografie, video, 3D plattegronden en promotie via social media. Wij geven u graag verdere toelichting op het mediapakket tijdens een vrijblijvende afspraak.

Persoonlijk contact
Wij vinden het belangrijk om regelmatig persoonlijk contact te hebben met u als verkoper. Daarom plannen wij ieder kwartaal een evaluatiegesprek in. Tijdens dit gesprek bespreken we alles wat het afgelopen kwartaal is gebeurd en kijken we vooruit naar welke mogelijkheden we kunnen toepassen om uw woning snel en goed te kunnen verkopen. Ook informeren wij u na ieder bezoek aan uw woning met een potentiële koper over het verloop van de afspraak. Als we na een week nog niets hebben gehoord bellen wij de potentiële koper nog even na. 

Dit alles geeft u de garantie dat u samenwerkt met een gemotiveerde makelaar die er naar streeft om uw huis zo snel mogelijk te verkopen voor de beste en tegelijkertijd meest realistische prijs.

Nog niet overtuigd?
Maak vrijblijvend een afspraak voor meer informatie en wij lichten alles graag nog eens rustig toe tijdens een interactieve presentatie bij u aan tafel!

* Vraag naar de voorwaarden bij de medewerkers van De Raad Makelaars 071-4051500.